Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα έργα στη Φθιώτιδα από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού


2«Νέα έργα στη Φθιώτιδα από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού»
Εν μέσω της μεγάλης προσπάθειας της χώρας να αντιπαρέλθει τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού τήρησε τις δεσμεύσεις, που είχε δώσει προς τους φορείς και τους πολίτες της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στο νομό, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός είχε αναφερθεί στη χρηματοδότηση ενός εκτεταμένου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, η υλοποίηση του οποίου εξελίσσεται ομαλά.
Έτσι, το Υπουργείο έχει ήδη πιστώσει 384.000€ για το 2016 με σκοπό την ολοκλήρωση της γ’ φάσης ανέγερσης νέου σταδίου στη Λαμία στη θέση Καμαρίτσα. Επίσης, τρία νέα έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Πρόκειται για την αποπεράτωση γηπέδου ποδοσφαίρου στη Γιαννιτσού του Δήμου Μακρακώμης συνολικού προϋπολογισμού 30.250€, τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Αταλάντης του Δήμου Λοκρών με ύψος προϋπολογισμού στα 297.600€ και οικοδομικές εργασίες στο Παλασσοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας συνολικού προϋπολογισμού 94.442€.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)