Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μας παίρνουν το ράλι Ακρόπολις;


Μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση για τα θεσσαλικά δεδομένα βρίσκεται σε φάση οριστικής συμφωνίας μεταξύ του δήμου Λαρισαίων και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ), ώστε να διοργανωθεί το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στη Λάρισα για το έτος 2017.
Το ενδιαφέρον είχε εκφραστεί εδώ και πολύ καιρό από τους ιθύνοντες του δήμου, οι οποίοι έχουν στείλει προς την Ελληνική Ομοσπονδία αίτηση για την ανάληψη της διοργάνωσης.....
Αυτά μεταξύ άλλων γράφουν αρκετά θεσσαλικά sites κι όχι μόνον, προκαλώντας σύγχυση και εύλογη ανησυχία στους παράγοντες της Φθιώτιδας αφού είναι γνωστό ότι το Ακρόπολις έχει αποφασιστεί και για το 2017 αλλά και  πολλά επόμενα χρόνια ,να διοργανώνεται στην Λαμία και  μάλιστα με τεράστια επιτυχία οπως το 2016.
Προφανώς  οι ...καλοί "συνάδελφοι" που αντέγραψαν τη σχετική είδηση παρέλειψαν (;) μια μικρή λεπτομέρεια. Ότι ο  λόγος γίνεται για ιστορικο ράλι Ακρόπολις δηλαδή το  ράλι αντίκα για αυτοκίνητα του 1970!
Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός, πριν από ένα μήνα περίπου στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 είχε τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δημήτρης Μιχελακάκης ο οποίος με αφορμή την ύστατη προσπάθεια επαναφοράς του Ακρόπολις στο  παγκόσμιο πρωτάθλημα, είχε δηλώσει  πώς "άσχετα με την κατάληξη που θα έχουμε στην συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου τον Δεκέμβριο για την ένταξη του ράλι μας και  πάλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εμείς ετοιμαζόμαστε για την επόμενη διοργάνωση στην Λαμία και  αν  λάβουμε υπόψη μας την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης στην πόλη σας εκτιμούμε ότι του χρόνου δεν θα έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι το Ακρόπολις ανήκει στους μεγάλους αγώνες σε παγκόσμιο  επίπεδο...".
Βέβαια ακόμη και οι ...φωτοβολίδες καμιά φορά επηρεάζουν τους πολίτες και έτσι απλά. λογικά και υπεύθυνα επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη ο οποίος τα διέψευσε όλα αυτά, τονίζοντας ότι "όλα ξεκίνησαν  από ένα δημοσίευμα γνωστής αθηναϊκής ιστοσελίδας που οι συντάκτες του ,μάλλον αδαείς για να μην πω υστερόβουλοι είδαν Ακρόπολις και το μόνο που ήξεραν ήταν το γνωστό ράλι σύγχρονων αυτοκινήτων. Ορισμένοι άλλοι το αντέγραψαν χωρίς καν  να μπουν στον κόπο να  διασταυρώσουν την πληροφορία προκάλεσαν αυτή την παραπληροφόρηση. Η Λάρισα διαπραγματεύεται το ράλι αντίκα,Το ράλι Ακρόπολις θα γίνει και  πάλι στην Λαμία και  θα κάνουμε ότι  μπορούμε να το κρατήσουμε για πολλά χρόνια εδώ....".
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)