Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδιαίτερα πετυχημένη η ημερίδα του ΤΕΕ/ΤΑΣ για το σκυρόδεμα


Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στη Λαμία η ημερίδα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς με θέμα: «Σκυρόδεμα-Νέες Τεχνολογίες-Κανονισμός Τεχνολογίας Σκυροδέματος 2016».
Εξειδικευμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές, ενημέρωσαν διεξοδικά τους μηχανικούς και τεχνικούς της περιοχής μας για την εφαρμογή του Νέου Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος και για το πώς μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας κατασκευής.
 Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΣ Θανάσης Λυκόπουλος τόνισε: «Η ουσιαστική επιμόρφωση όλων των συντελεστών κατασκευής ενός έργου, αποτελεί στις μέρες μας μια επιβεβλημένη ανάγκη. Όσο και αν οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση οδηγούν σε διαρκή συρρίκνωση του τεχνικού αντικειμένου, εμείς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς και να εναρμονιζόμαστε στις νέες επιστημονικές εξελίξεις.
Μόνον έτσι, μέσα σε αυτό το τόσο δύσκολο περιβάλλον, θα γινόμαστε καλύτεροι στη δουλειά μας αλλά και θα διασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους συμπολίτες.
Το ΤΕΕ / ΤΑΣ θα συνεχίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα να λαμβάνει πρωτοβουλίες για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και επιμόρφωση όλων των συναδέλφων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)