Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης κατοίκων Μπράλλου

  Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης κατοίκων Μπράλλου
Το Σάββατο 26.8.2017 ,περί ώρα 11.π.μ. έγινε η γενική Συνέλευση   των κατοίκων του Μπράλλου με πρωτοβουλία της τοπικής Κοινότητος   στο κοινοτικό κατάστημα( Ταβέρνα «η Χολέβαινα»). Η προσέλευση ήταν μαζική. Παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Γώγος Γεώργιος με τους αντιδημάρχους, ο π. αντινομάρχης κ. Κασσιός Νικόλαος, τοπικοί φορείς και σύλλογοι και πλήθος κόσμου Η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
Α. Να μην γίνουν μεταλλευτικές έρευνες και μεταλλεία στο Όρος Καλλίδρομο.
Β Να επισκευαστεί το δίκτυο υδρεύσεως Νευρόπολης Καλλίδρομου. Σημειωτέον ότι ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Ντούρος είχε αφήσει πίστωση 101.000Ευρώ για το σκοπό αυτό. Τα χρήματα όμως αυτά εδώ και τρία χρόνια δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον νυν Δήμαρχο κ. Γώγο Γ. για τον σκοπό αυτό.
Γ.  Στο ζήτημα της παραχώρησης του Δημοτικού σχολείου κάτω Μπράλλου στον εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλλου για δημιουργία Μουσείου, δεν λήφθηκε καμία απόφαση, αφού προϋπήρχε ληφθείσα η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για δημιουργία Πνευματικού-Ιστορικού κέντρου ακαδημαϊκού Ιωάννου Καρμίρη και όχι Μουσείου!!! Εξάλλου ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλλου έχει ήδη στην διάθεσή του το σχολείο του άνω Μπράλλου για τις ανάγκες του. Εκτός αυτού υπάρχει Μουσείο στο  δημοτικό σχολείο του Σταθμού Μπράλλου!!!! Τώρα απομένει να αδειάσει το δημοτικό Σχολείο κάτω Μπράλλου ο εκπολιτιστικός σύλλογος από δικά του αντικείμενα( καρέκλες κουζινικά σκεύη κλπ),προκειμένου αυτό να  αξιοποιηθεί  από την Κοινότητα Μπράλλου. Δεν είναι δυνατόν αυτό το νεοκλασικό  διατηρητέο  Μνημείο .ήτοι το δημοτικό σχολείο κάτω Μπράλλου, να χρησιμοποιείται ως αποθήκη από τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλλου!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους που έλαβαν μέρος στην Γενική Συνέλευση και ιδιαιτέρως στο κοινοτικό συμβούλιο για τις σωστές του αποφάσεις, που βρίσκουν σύμφωνη την μεγάλη πλειοψηφία όλων των Μπραλλιωτών!!!!
Μπράλλος 23.9.2017.
 
Δρ. Θεόδωρος Ντούρος
Ιατρός
π. Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
π. Δήμαρχος Αμφίκλειας –Ελάτεια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)