Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι πίνακες των προσωρινά απασχολουμένων στους ΟΤΑ του ν.4483/2017


Σήμερα καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π:
1.    Α΄ Πίνακας Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού, στον οποίο περιλαμβάνεται το προσωπικό  που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών  κατά τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης, με καταγραφή της βαθμολογίας που έλαβε στους οριστικούς πίνακες κατάταξης της οικείας Προκήρυξης, μετά από απόφαση του Α.Σ.Ε.Π.
2.    Β΄ Πίνακας Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού, στον οποίο περιλαμβάνεται το προσωπικό  που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών  κατά τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης, για το οποίο δεν έχει διενεργηθεί έλεγχος (αυτεπάγγελτος, κατ’ ένσταση ή κατόπιν αιτήσεως θεραπείας ή στο πλαίσιο διαδικασίας αναπλήρωσης) στα δικαιολογητικά της συμμετοχής του από το Α.Σ.Ε.Π.
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι του Β΄ Πίνακα, εφόσον δεν κριθούν απορριπτέοι, μετά τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. και την έκδοση της σχετικής απόφασης, θα καταταγούν βάσει της συνολικής βαθμολογίας που θα λάβουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)