Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου:Εγκατάσταση Συστήματος Τηλεμετρίας και Αυτοματισμού Δικτύου Ύδρευσης

Ξεκινάει το έργο της εγκατάστασης συστήματος Τηλεμετρίας και αυτοματισμού των δικτύων ‘Υδρευση στο δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου.Το ολοκληρωμένο σύστημα  θα διασφαλίσει την ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων του Δήμου καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων και την ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.Το έργο εγκρίθηκε απο το ΕΠΠΕΡΑΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και προχωρά στη δημοπράτηση του έργου.
 Με την τηλεδιαχείριση θα μπορούμε σε πραγματικό χρόνο να ελέγχουμε και να εντοπίζουμε προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης και στις γεωτρήσεις αλλά επίσης σε πραγματικό χρόνο να ελέγχουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού. Η απομακρυσμένη διαχείριση έχει προφανή οφέλη  όπως η άμεση ενημέρωση, η διαχείριση κρίσιμων πληροφοριών, περισσότερος χρόνος για αντίδραση και ανταπόκριση, εξοικονόμηση πόρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)