Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν εστάλει η ενημέρωση-αναφορά,απο τον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου,για τα αδέσποτα ζώα

Ποιοί Δήμοι της Φθιώτιδας δεν δήλωσαν για τα αδέσποτα σκυλιά…


 
Ελλιπή ανταπόκριση των Δήμων στην αποστολή στοιχείων προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς καταλογίζει ο Αναπληρωτής Υπουργός, Ι. Τσιρώνης.
Ειδικότερα, απέστειλε επιστολή σε 169 Δήμους που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν ανταποκρίθηκαν, απευθύνοντας ταυτοχρόνως την ίδια επιστολή στις Περιφέρειες, ζητώντας από αυτές“ να συντονίσουν και να συγκεντρώσουν τις απαντήσεις των Δήμων αρμοδιότητάς τους”.
Πρόκειται για την υπ’αριθμ. 638/36334/2018 επιστολή, όπου ο Αναπλ. Υπουργός αναφέρει ότι στις 21.12.2017 ζήτησε από όλους τους Δήμους να στείλουν, μέχρι 15.1.2018, συγκεκριμένα δεδομένα για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή τους, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση του πληθυσμού τους και από την εφαρμογή του προγράμματος περισυλλογής και διαχείρισής τους, σύμφωνα με το αρ.9 του ν.4039/2012 ως ισχύει.
Παρότι η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων ήταν άμεση, συνεχίζει, υπήρξαν πολλοί από τους οποίους το Υπουργείο δεν έλαβε απάντηση, γι’αυτό τους θέτει νέα προθεσμία την 15η.3.2018.
Στον Νομό Φθιώτιδας δεν ανταποκρίθηκαν οι Δήμοι Στυλίδας,Μακρακώμης,Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και Δομοκού.
Σε περίπτωση που κάποιος Δήμος δεν εφαρμόζει καμία διάταξη του ανωτέρω άρθρου, θα πρέπει να το γνωστοποιήσει εγγράφως εντός της ανωτέρω προθεσμίας, καταλήγει ο κ. Τσιρώνης.http://www.lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)